Бившата конгресменка от Уайоминг Лиз Чейни отхвърли твърденията, че е показала двоен

...
Бившата конгресменка от Уайоминг Лиз Чейни отхвърли твърденията, че е показала двоен
Коментари Харесай

Лиз Чейни твърди, че няма двоен стандарт в критиките си към Тръмп или Байдън: „Може да ни предстоят по-тъмни глави“

Бившата конгресменка от Уайоминг Лиз Чейни отхвърли изказванията, че е посочила двоен стандарт в рецензиите си към някогашния президент Тръмп и президента Байдън.

Републиканецът, който е срещу Тръмп, предизвести в понеделник, че в случай че Тръмп бъде определен още веднъж, той няма да се обкръжи с модериращите гласове и съветници, както през първия си мандат, а вместо това всъщност ще употребява подлизурци, с цел да прокарва програмата си.

„ [Н]е не би трябвало да гадаем какво би направил идващият президент Тръмп, тъй като го е направил и преди и нямаше да има към себе си хората, които бяха към него “, сподели тя, добавяйки някои някогашни помощници като някогашния реп. Съобщава се, че Марк Медоус, R-N.C., ще даде показания като очевидци в идния развой на Тръмп в Атланта.

„ [Това включва такива] хора, които са му споделили на 6 януари... че би трябвало да каже на тълпата да се прибере: хора, които са му споделили, че това, което прави, е нелегално. Тези хора няма да бъдат към него “, сподели тя, като пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР